πριν από  1 ημέρα 5 ώρες

Flash.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


"Τα τρόφιμα που χαρακτηρίζονται ως "αντιφλεγμονώδη" έχουν συνήθως φυσικές χημικές ενώσεις που βοηθούν τον οργανισμό να αποφύγει ή να καταπολεμήσει τη φλεγμονή", επισημαίνει η Δρ Priya Reddy, ρευματολόγος στο Southwest Florida Rheumatology στην Tampa Bay και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Association of Women in Rheumatology. Ενώ κάποια φλεγμονή αποτελεί μέρος της φυσικής ανοσολογικής αντίδρασης του οργανισμού, η χρόνια φλεγμονή μπορεί να συμβάλει ή να επιδεινώσει πολλά χρόνια προβλήματα υγείας όπως ο διαβήτη τύπου 2, οι καρδιακές παθήσεις, ο καρκίνος και η αρθρίτιδα, τονίζει η Δρ Reddy και συμπληρώνει: "Οι έρευνες δείχνουν ότι η ενσωμάτωση συγκεκριμένων προϊόντω στη διατροφή σας είναι μία από τις πολλές παρεμβάσεις που μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της συνολικής φλεγμονής, η οποία μπορεί να συμβάλει στην πρόληψη χρόνιων παθήσεων της υγείας, στη μείωση του κινδύνου για γνωστική έκπτωση (συμπεριλαμβανομένης της απώλειας μνήμης)...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Αθλητισμός
    Palo presentation