πριν από  10 ώρες 30 λεπτά

Athensmagazine.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ο αγαπημένος σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος προτείνει γιουβαρλάκια κοκκινιστά. Ένα πιάτο που σίγουρα κάνει τη διαφορά και την έκπληξη ακόμη και σε αυτούς που τα μαγειρεύουν με αυγολέμονο. Η συνταγή είναι απλή και κατανοητή.Διαβάστε επίσηςΣυνταγή για σπιτικό γύρο κοτόπουλο από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο Γιουβαρλάκια κοκκινιστά από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο VIRALΣυνταγή για μηλόπιτα βρώμης με αλμυρή καραμέλα Συνταγή για γεμιστά κουλούρια με σάλτσα και τυρί Συνταγή για φριτάτα με μελιτζάνες και αρωματισμένο βούτυρο Υλικά1 κρεμμύδι, τριμμένο1 αυγό1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο1 καρότο τριμμένο½ φλιτζ. ελαιόλαδο1/3 κουταλάκι του γλυκού μπαχάρι τριμμένοΑλάτι & πιπέρι350 γραμμ. κιμάς μοσχαρίσιος350 γραμμ. κιμάς χοιρινός1 φλιτζ. ρύζι καρολίνα1 κουταλιά της σούπας πελτέ ντομάτας1 φλιτζ. ντομάτα, τριμμένη2 φλιτζ. νερό1 φρέσκο κρεμμυδάκι, μόνο το πράσινο μέρος, ψιλοκομμένο, για γαρνιτούραΔιαδικασία Η εκτέλεση της συνταγής Βάζετε στον κάδο του...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Αθλητισμός
    Palo presentation