πριν από  1 Χρόνο 12 Μήνες

Onlarissa.gr

Αυτό το πρωτάθλημα ήταν δικό της και το σήκωσε! Η Μίλαν έστησε... πάρτι τίτλου στο "Mapei" με περισσότερους από 12 χιλιάδες οπαδούς στο πλευρό της, επικράτησε της Σασουόλο (3-0) και κατέκτησε το Scudetto μετά από 11 χρόνια. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Ολιβιέ Ζιρού, που πέτυχε δύο γκολ, ενώ ο Κεσί διαμόρφωσε το τελικό 3-0, με το οποίο οι "ροσονέρι" έφτασαν στην...

πριν από  1 Χρόνο 12 Μήνες

In.gr

Η παρέα των Ζιρού και Ιμπραίμοβιτς "σάρωσε" με 4-0 τη Σασουόλο και σφράγισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος για τη Μίλαν μετά απο 11 χρόνια! Αυτό το πρωτάθλημα ήταν δικό της και το σήκωσε! Η Μίλαν έστησε... πάρτι τίτλου στο "Mapei" με περισσότερους από 12 χιλιάδες οπαδούς στο πλευρό της, επικράτησε της Σασουόλο (3-0) και κατέκτησε το Scudetto μετά από 11 χρόνια.

πριν από  1 Χρόνο 12 Μήνες

Sdna.gr

Ο Λεάο δύο φορές έκλεψε, δύο φορές έδωσε στον Ζιρού και ο Γάλλος επιθετικός τελείωσε και τις δύο φάσεις κάνοντας το 0-2 για την Μίλαν κόντρα στην Σασουόλο. Η Μίλαν χρειάζεται έναν βαθμό στην έδρα της Σασουόλο για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και μετά τα γκολ του Ζιρού έφτασε πολύ κοντά στον στόχο...

πριν από  1 Χρόνο 12 Μήνες

"Χρυσό" γκολ σημείωσε ο Ζιρού στο 17' για το 0-1 της Μίλαν επί της Σασουόλο που την φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο της Serie A.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Αθλητισμός
Palo presentation