Άνθος αραβοσίτου κακάο: Η σπιτική συνταγή για την αγαπημένη ζεστή κρέμα σε 5'
iStock Η αγαπημένη κρέμα κακάο που όλοι θυμόμαστε από τα παιδικά μας χρόνια επιστρέφει, αυτή τη φορά σε μια εκδοχή πλήρως σπιτική και έτοιμη μέσα σε μόλις πέντε λεπτά. Η Ειρήνη Ζεβελάκη (Paxxi) αποκαλύπτει πώς να φτιάξεις το δικό σου απλό και απολαυστικό μείγμα άνθους αραβοσίτου κακάο, χωρίς περιττά συντηρητικά. Το αποτέλεσμα είναι ένα πρακτικό σπιτικό προϊόν που μπορεί να αποθηκευτεί στο ντουλάπι και να μετατραπεί όποτε θέλεις στην κλασική κρέμα κακάο, ζεστή για χειμωνιάτικες στιγμές, αλλά και κρύα για το καλοκαίρι. Δείτε περισσότερα στο shape.gr Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(22)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(106)
- Υγεία(293)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.