πριν από  2 ημέρες 20 ώρες

Flash.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Αστακό μπισκ, φουά γκρα και καπνιστό μπακαλιάρο, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το μενού της 42χρονης Γαλλίδας αστροναύτη Σοφί Αντονό, που αναμένεται να πραγματοποιήσει την πρώτη της αποστολή στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό το 2026. Το πλήρες μενού επιμελήθηκε η βραβευμένη σεφ Αν-Σοφί Πικ, κάτοχος δέκα αστεριών Michelin. Σύμφωνα με άρθρο του Guardian το μενού περιλαμβάνει μεταξύ άλλων πατέ από φουά γκρα, γαλλική κρεμμυδόσουπα, κοτόπουλο με φασόλια τόνκα και βελούδινη πολέντα, καθώς και κρέμα σοκολάτας με λουλούδι φουντουκιού cazette. Φαγητό με αυστηρές προδιαγραφές Η Ευρωπαϊκή Διαστημική Υπηρεσία (ESA) εξηγεί πως το φαγητό στο διάστημα πρέπει να πληροί αυστηρές προδιαγραφές: δεν πρέπει να τρίβεται ή να είναι πολύ βαρύ, ενώ πρέπει να διατηρείται για τουλάχιστον δύο χρόνια. Φρέσκα φρούτα και λαχανικά καταφθάνουν μόνο με νέες αποστολές ανεφοδιασμού, οπότε τα περισσότερα γεύματα είναι κονσερβοποιημένα, αφυδατωμένα ή σφραγισμένα υπό κενό. Για να...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Τεχνολογία
    Palo presentation