Δημήτρης Ουγγαρέζος κατά Άγγελου Βουράκη: Με προσβάλλει, την επόμενη φορά να είναι καλύτερα πληροφορημένος για το ήθος μου
Ξέσπασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κατά του Άγγελου Βουράκη , στον αέρα του Buongiorno. Στον παρουσιαστή μεταφέρθηκαν κάποια λόγια του Άγγελου Βουράκη που φέρεται να απέδωσε την κριτική του για το δελτίο τύπου σχετικά με τη συνεργασία Λάμπρου Κωνσταντάρα και Ιωάννας Μαλέσκου στην επιθυμία να παρουσιάσει τη δική του εκπομπή. "Θέλω να πω κάτι στον Άγγελο Βουράκη, επειδή το Σάββατο άφησε να εννοηθεί ότι η κριτική που ασκώ έχει να κάνει με το γεγονός ότι θα ήθελα να είμαι στη θέση του Λάμπρου, να έχω δηλαδή τη δική μου εκπομπή. Το αφήνω αυτό, αυτή τη φορά και λόγω της δικής σου πρότερης συνεργασίας αλλά κι επειδή δε γνωριζόμαστε, του το χαρίζω αυτό, το ότι με προσβάλλει προσωπικά", είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πρόσθεσε: "Μου το είπαν. Δε θα μπω να το δω. Αυτοί που μου το είπαν, τους εμπιστεύομαι πλήρως. Το αφήνω να περάσει αυτή τη φορά έτσι. Επειδή σέβομαι εσένα και το πόσο πολύ τον εκτιμάς, δε θα του απαντήσω τώρα.
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Έντονα ενοχλημένος εμφανίστηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με αφορμή σχόλια που του μεταφέρθηκαν και αποδίδονται στον Άγγελο Βουράκη. Ο γνωστός παρουσιαστής φάνηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος από τον υπαινιγμό ότι η κριτική του για τη συνεργασία του Λάμπρου Κωνσταντάρα με την Ιωάννα Μαλέσκου οφείλεται σε προσωπικές φιλοδοξίες και την επιθυμία του να παρουσιάσει ο ίδιος εκπομπή.
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(29)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(139)
- Υγεία(303)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.