Η κλασική συνταγή για τιραμισού - Κρεμώδες, με απίστευτη γεύση
Το τιραμισού είναι το κλασικό ιταλικό γλυκό είναι το κορυφαίο κρεμώδες επιδόρπιο με καφέ, αμαρέτο και σαβαγιάρ. Με αυτή τη συνταγή μπορείτε εύκολα να καταπλήξετε τους καλεσμένους σας. Απολαύστε την έξτρα γευστική ώθηση του αγαπημένου σας εσπρέσο που ολοκληρώνεται με μια μεταξένια, απαλή γεύση από τυρί κρέμα. Η κλασική συνταγή για τιραμισού - Κρεμώδες, με απίστευτη γεύση Υλικά 200 γρ. τυρί κρέμα, χτυπητό 2 κρόκοι αυγών 100 γρ. λευκή ζάχαρη άχνη 40 ml δυνατού εσπρέσο L'OR (όπως Forza, Onyx ή Ristretto) 4 κουταλιές της σούπας αμαρέτο ή λικέρ καφέ 2 κουταλιές της σούπας κρυσταλλική ζάχαρη 12 μπισκότα σαβαγιάρ Σκόνη κακάοΔιαβάστε Επίσης Κιουνεφέ: Ο θεϊκός παραδοσιακός πειρασμός - Πώς θα το φτιάξετε εύκολα και γρήγορα Εκτέλεση Χρησιμοποιήστε ένα ηλεκτρικό μίξερ για να αναμείξετε το τυρί κρέμα με τους κρόκους αυγών και τη ζάχαρη. Φτιάξτε ένα φλιτζάνι από τον αγαπημένο σας εσπρέσο (π.χ. τον Onyx για ευχάριστη γεύση). Ή για μια γευστική...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(48)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(94)
- Υγεία(319)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.