Νέες μελέτες: Ισως το παγωτό να διαταράσσει σημαντικά την υγεία του εντέρου
Carmen Ruiz alonso via Getty Images Μελέτες έχουν διαπιστώσει ότι οι γαλακτωματοποιητές μπορούν να μεταβάλλουν το μείγμα των βακτηρίων στο έντερο. Σε ένα βίντεο, ένας πωλητής χημικών τροφίμων δείχνει μπάλες παγωτού να διατηρούν το σχήμα τους κάτω από καυτό φως. Το σούπερ συστατικό; Πολυσορβικό 80. Το πολυσορβικό 80 είναι ένας γαλακτωματοποιητής, μια χημική ουσία που χρησιμοποιείται για τον έλεγχο της πυκνότητας χιλιάδων προϊόντων στο σούπερ μάρκετ. Άλλοι ευρέως χρησιμοποιούμενοι γαλακτωματοποιητές ή σταθεροποιητές περιλαμβάνουν την καρβοξυμεθυλοκυτταρίνη, την καραγενάνη και τη μαλτοδεξτρίνη. Διαφήμιση Πρόσφατα, τα συστατικά αυτά εμφανίζονται σε επιστημονικές μελέτες για έναν άλλο λόγο. Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι μπορεί να προκαλέσουν διάφορα προβλήματα υγείας. Μελέτες έχουν διαπιστώσει ότι οι γαλακτωματοποιητές μπορούν να μεταβάλλουν το μείγμα των βακτηρίων στο έντερο, γνωστό ως μικροβίωμα ή μικροβιόκοσμος, να βλάψουν την επένδυση...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(40)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(127)
- Υγεία(312)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.