Το κρέας που ενισχύει την ανάπτυξη των μυών μετά την προπόνηση
Μια νέα μελέτη από το University of Illinois at Urbana-Champaign αλλάζει όσα πιστεύαμε μέχρι σήμερα για τη διατροφή μετά την προπόνηση. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι το άπαχο χοιρινό κρέας ενισχύει την πρωτεϊνική σύνθεση στους μύες πιο αποτελεσματικά από το λιπαρό χοιρινό, ακόμα κι όταν περιέχουν την ίδια ποσότητα πρωτείνης. Τα αποτελέσματα, που δημοσιεύθηκαν στο American Journal of Clinical Nutrition, δείχνουν πως η ποσότητα πρωτείνης δεν είναι ο μόνος καθοριστικός παράγοντας για τη μυϊκή αποκατάσταση και ανάπτυξη, αλλά παίζει ρόλο και η μορφή και η περιεκτικότητα λίπους του τροφίμου. Η έρευνα που ανέτρεψε τα δεδομένα Η ομάδα του καθηγητή Nicholas Burd και του Zan Zupancic διερεύνησε πώς αντιδρά το σώμα στην κατανάλωση διαφορετικών τύπων χοιρινού μετά από προπόνηση με αντιστάσεις. Οι συμμετέχοντες κατανάλωσαν είτε:Ένα burger από άπαχο χοιρινό,Ένα burger από λιπαρό χοιρινό, ήΈνα ροφημα υδατανθράκων ως ομάδα ελέγχου. Όλα τα χοιρινά...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(74)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(137)
- Υγεία(379)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.