πριν από  5 ώρες 54 λεπτά

Techgear.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Μια νέα μελέτη από το University of Illinois at Urbana-Champaign αλλάζει όσα πιστεύαμε μέχρι σήμερα για τη διατροφή μετά την προπόνηση. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι το άπαχο χοιρινό κρέας ενισχύει την πρωτεϊνική σύνθεση στους μύες πιο αποτελεσματικά από το λιπαρό χοιρινό, ακόμα κι όταν περιέχουν την ίδια ποσότητα πρωτείνης. Τα αποτελέσματα, που δημοσιεύθηκαν στο American Journal of Clinical Nutrition, δείχνουν πως η ποσότητα πρωτείνης δεν είναι ο μόνος καθοριστικός παράγοντας για τη μυϊκή αποκατάσταση και ανάπτυξη, αλλά παίζει ρόλο και η μορφή και η περιεκτικότητα λίπους του τροφίμου. Η έρευνα που ανέτρεψε τα δεδομένα Η ομάδα του καθηγητή Nicholas Burd και του Zan Zupancic διερεύνησε πώς αντιδρά το σώμα στην κατανάλωση διαφορετικών τύπων χοιρινού μετά από προπόνηση με αντιστάσεις. Οι συμμετέχοντες κατανάλωσαν είτε:Ένα burger από άπαχο χοιρινό,Ένα burger από λιπαρό χοιρινό, ήΈνα ροφημα υδατανθράκων ως ομάδα ελέγχου. Όλα τα χοιρινά...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Τεχνολογία
    Palo presentation