πριν από  1 ημέρα 13 ώρες

Techgear.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Μπορεί ένα φαινομενικά αθώο βραδινό σνακ, όπως το τυρί, να μετατρέπεται σε πηγή εφιαλτών; Νέα επιστημονικά δεδομένα υποδεικνύουν πως για κάποιους ανθρώπους, ιδίως όσους έχουν δυσανεξία στη λακτόζη, η απάντηση είναι ναι. Μια πρόσφατη μελέτη με περισσότερους από 1.000 φοιτητές αποκάλυψε εντυπωσιακή συσχέτιση μεταξύ προβλημάτων πέψης που σχετίζονται με τα γαλακτοκομικά και διαταραγμένου ύπνου με έντονα, δυσάρεστα όνειρα. Η μελέτη, που δημοσιεύτηκε στο Frontiers in Psychology, φέρει την υπογραφή του Dr. Tore Nielsen από το Universite de Montreal και βασίστηκε σε εκτεταμένο ερωτηματολόγιο που διερεύνησε τις διατροφικές συνήθειες, την ποιότητα ύπνου και τη συχνότητα εμφάνισης εφιαλτών σε φοιτητές του MacEwan University. Τα ευρήματα είναι ενδεικτικά: άτομα με δυσανεξία στη λακτόζη ανέφεραν υψηλότερη συχνότητα εφιαλτών και χειρότερη ποιότητα ύπνου. Σύμφωνα με τον Nielsen, τα συμπτώματα δυσφορίας στο πεπτικό σύστημα κατά τη διάρκεια της νύχτας...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Τεχνολογία
    Palo presentation