Newsroom | email: [email protected] Δύο τύποι τροφών αυξάνουν "εκθετικά" τον κίνδυνο ανάπτυξης άνοιας και άλλων εκφυλιστικών ασθενειών του εγκεφάλου, λόγω του ανθυγιεινού τρόπου με τον οποίο μαγειρεύονται, σύμφωνα με τους ειδικούς. Σύμφωνα με την Daily Express, μία ανησυχητική νέα έρευνα, αποκάλυψε ότι τα τρόφιμα που μαγειρεύονται σε επαναχρησιμοποιημένο λάδι θα...
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(804)
- politismos(66)
- Βιβλία(8)
- Βιντεοπαιχνίδια(4)
- Θέατρο & Χορός(146)
- Κινηματογράφος(76)
- Μουσική(43)
- Παράξενα(68)
- Τέχνη(20)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.