πριν από  13 ώρες 58 λεπτά

Athinorama

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Χρήστος Συμεωνίδης© Όλα περνούν από το στομάχι - και πριν φτάσουν εκεί, περνούν από τη φωτιά, τον ιδρώτα, την αγωνία και το πάθος όσων στέκονται πίσω από τον πάγκο. Η κουζίνα ενός εστιατορίου είναι μια μικρογραφία του κόσμου: ένα καζάνι που βράζει από φωνές, εντάσεις, φιλοδοξίες, επιθυμίες και όνειρα που δεν προλαβαίνουν να πάρουν ανάσα. Εκεί, στον παλμό αυτής της ασταμάτητης μηχανής, ο Άρνολντ Γουέσκερ τοποθέτησε τη δική του "Κουζίνα" - και ο Γιώργος Κουτλής τη μεταφέρει σήμερα στο Θέατρο Κιβωτός, στήνοντας ένα σκηνικό περιβάλλον που σφυγμομετρεί τον ρυθμό της σύγχρονης εργασιακής κόλασης (από 7/11). Χρήστος Συμεωνίδης© Χρήστος Συμεωνίδης© Ο Κουτλής, ένας από τους πλέον ανήσυχους σκηνοθέτες της νέας γενιάς, διαθέτει την ικανότητα να δημιουργεί θεατρικά σύνολα όπου ο ρεαλισμός και η αλληγορία συνυπάρχουν. Στην "Κουζίνα", ενορχηστρώνει δεκατέσσερις ηθοποιούς και μουσικούς σε μια παράσταση που κινείται με ρυθμό μαγειρικού service...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Θέατρο & Χορός
    Palo presentation