πριν από  1 ημέρα 20 ώρες

Pronews.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Newsroom | email: [email protected] Πέρα από την ξεχωριστή και εκλεπτυσμένη γεύση τους, τα ψάρια και τα θαλασσινά αποτελούν μια από τις καλύτερες διατροφικές επιλογές για όσους επιδιώκουν υγιεινή διατροφή. Είναι πλούσια σε πολύτιμα Ω-3 λιπαρά οξέα, τα οποία συμβάλλουν στην καρδιαγγειακή υγεία και την καλή λειτουργία του εγκεφάλου, ενώ παράλληλα περιέχουν χαμηλά επίπεδα κορεσμένων λιπαρών, καθιστώντας τα ιδανικά για μια ισορροπημένη και θρεπτική διατροφή. Τα ω-3 λιπαρά οξέα, τα οποία βρίσκονται κυρίως στα λιπαρά ψάρια, είναι γνωστά για τις αντιφλεγμονώδεις, καρδιοπροστατευτικές και εγκεφαλοπροστατευτικές τους ιδιότητες. Σύμφωνα με τον Αμερικανικό Οργανισμό Καρδιολογίας (AHA), η κατανάλωση ψαριών τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα συμβάλλει στη μείωση του κινδύνου καρδιακής νόσου. Τα κορυφαία ψάρια σε Ω3 είναι: - Σολομός - Σαρδέλα - Σκουμπρί - Ρέγγα - Αντσούγιες Τα περισσότερα από αυτά είναι πλούσια σε υγιή λιπαρά, αλλά διατηρούν χαμηλή...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Θέατρο & Χορός
    Palo presentation