πριν από  2 ώρες 16 λεπτά

Pronews.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Newsroom | email: [email protected] Το κοτόπουλο και το ψάρι αποτελούν δύο από τις πιο διαδεδομένες και αγαπημένες πηγές ζωικής πρωτείνης - τόσο από τη στεριά όσο και από τη θάλασσα. Είναι τροφές πλούσιες σε πρωτείνη, χαμηλές σε λιπαρά και χωρίς υδατάνθρακες. Στη συνέχεια, θα εξετάσουμε τις βασικές διαφορές τους και θα δούμε ποια επιλογή υπερέχει από άποψη υγείας. Κοτόπουλο Ξεκινώντας με το κοτόπουλο, αναλόγως με το τμήμα (π.χ. στήθος, μπούτι, φτερούγες, κοπανάκι, συκώτι) διαφέρουν και τα μακροθρεπτικά συστατικά. Για παράδειγμα:100 γρ. στήθος έχουν: 31 γρ. πρωτείνης, 3,2 γρ. λίπος και αποδίδει 151 θερμίδες.100 γρ. μπούτι κοτόπουλο έχουν: 24 γρ. πρωτείνης, 7,8 γρ. λίπος και αποδίδει 174 θερμίδες.100 γρ. κοπανάκι χωρίς δέρμα και κόκκαλα έχουν: 24 γρ. πρωτείνης, 5,7 γρ. λίπους και 155 θερμίδες.100 γρ. συκωτιού από κοτόπουλο έχουν: 24 γρ. πρωτείνης, 6,5 γρ. λίπους και αποδίδει 167 θερμίδες.100 γρ. φτερούγες κοτόπουλου με το δέρμα τους...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Θέατρο & Χορός
    Palo presentation