Η Θεσσαλονίκη βάζει το μπλε καβούρι στο πιάτο και στην... περιβαλλοντική της συνείδηση
Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Περιβαλλοντική Οργάνωση iSea και το Blue Marine Foundation διοργανώνουν στη Θεσσαλονίκη το Φεστιβάλ Μπλε Καβουριού, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Βιώσιμης Γαστρονομίας. Σε ένα γαστρονομικό φεστιβάλ το οποίο λαμβάνει χώρα στις Ομπρέλες Ζογγολόπουλου στη Νέα Παραλία, το γεγονός το οποίο είναι αφιερωμένο στο μπλε καβούρι Ατλαντικού μαγνήτισε τα βλέμματα ντόπιων και επισκεπτών, οι οποίοι σχημάτισαν ουρές προκειμένου να γευτούν τις εκλεπτυσμένες δημιουργίες διακεκριμένων σεφ. "Σκοπός μας είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού τόσο για τις επιπτώσεις των ξενικών ειδών, όσο και για την προστασία της θαλάσσιας βιοποικιλότητας μέσω των διατροφικών μας επιλογών", δήλωσε σχετικά με το φεστιβάλ η υπεύθυνη επικοινωνίας της περιβαλλοντικής οργάνωσης iSea, Αναστασία Χαρίτου.Image Όπως μάλιστα αναφέρουν οι άνθρωποι του iSea, από το 2020 περισσότεροι από 7.000 Θεσσαλονικείς κι επισκέπτες έχουν γιορτάσει την Παγκόσμια...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Τοπικά
- Aιγαίο(28)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(54)
- Θεσσαλία(231)
- Θεσσαλονίκη(18)
- Θράκη(2)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(138)
- Μακεδoνία(46)
- Πελοπόννησος(86)
- Στερεά Ελλάδα(42)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.