Οι γεύσεις της μακεδονικής κουζίνας σε πρώτο πλάνο αύριο στη Θεσσαλονίκη
Δύο διαδοχικές εκδηλώσεις για την προώθηση και προβολή της Μακεδονικής Κουζίνας υπό τον τίτλο "Μαγειρεύουμε στις Ρίζες μας", διοργανώνει η Αναπτυξιακή Νομού Θεσσαλονίκης (ΑΝΕΘ - ΑΟΤΑ), στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη 17 Ιουνίου 2025. Οι εκδηλώσεις εντάσσονται στο πλαίσιο του προγράμματος LEADER και θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο Porto Palace (26ης Οκτωβρίου 65), στην αίθουσα Timber Hall. Η πρώτη εκδήλωση θα αρχίσει στις 11.00 το πρωί και αφορά στην προβολή της Μακεδονικής Κουζίνας. Η δεύτερη εκδήλωση θα αρχίσει στον ίδιο χώρο στις 13.30 και αφορά στην ενημέρωση των επαγγελματιών του επισιτιστικού κλάδου στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης για τη Μακεδονική Κουζίνα. Και στις δυο εκδηλώσεις κεντρικός ομιλητής θα είναι ο ambassador προβολής, σεφ, Θοδωρής Κουρατζόγλου, ο οποίος μαζί με άλλους ομιλητές και ειδικούς θα αναδείξουν τις πτυχές της Μακεδονικής Κουζίνας. Στους παρευρισκόμενους θα δοθεί η δυνατότητα να δοκιμάσουν...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Τοπικά
- Aιγαίο(23)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(18)
- Θεσσαλία(209)
- Θεσσαλονίκη(19)
- Θράκη(1)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(98)
- Μακεδoνία(38)
- Πελοπόννησος(57)
- Στερεά Ελλάδα(27)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.