ΑΟΣ Τυρνάβου: Όταν η τέχνη του κρασιού συναντά την παράδοση του τσίπουρου
Ένας από τους ιστορικότερους συνεταιρισμούς του οινοποιητικού τομέα, ο ΑΟΣ Τυρνάβου, συνεχίζει για πάνω από έξι δεκαετίες να αποδεικνύει ότι η συλλογική προσπάθεια μπορεί να οδηγήσει σε ανάπτυξη και εξωστρέφεια. Από το 1961 όταν περισσότεροι από 1.400 αμπελουργοί της περιοχής ενώθηκαν με στόχο την αξιοποίηση της παραγωγής τους και ίδρυσαν το Συνεταιρισμό, έως και σήμερα 64 χρόνια μετά η επενδυτική δραστηριότητα δεν σταμάτησε ποτέ. Πρόσφατα ολοκληρώθηκε έργο ύψους 2,1 εκατ. ευρώ, και προγραμματίζει νέο ύψους 5 εκ ευρώ που αφορά σε νέα κτήρια, δεξαμενές, μηχανολογικό εξοπλισμό, νέες σύγχρονες τεχνολογίες και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Σήμερα ο Συνεταιρισμός αριθμεί 450 μέλη αμπελουργούς που κατέχουν συνολική έκταση αμπελώνα 9.200 στρεμμάτων, έκταση που αντιστοιχεί σε περισσότερο από το 50% της συνολικής γης με οινοποιήσιμους αμπελώνες όλης της περιοχής "Η εξέλιξη του Συνεταιρισμού από την ημέρα της ίδρυσής του είναι συνεχής μέσω των...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Τοπικά
- Aιγαίο(34)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(46)
- Θεσσαλία(195)
- Θεσσαλονίκη(22)
- Θράκη(0)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(112)
- Μακεδoνία(69)
- Πελοπόννησος(92)
- Στερεά Ελλάδα(37)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.