"Από το αλεύρι στην επιχειρηματικότητα"-Μαθητές του Γυμνασίου Αμπελώνα γνωρίζουν την τέχνη της αρτοποιίας
Στο πλαίσιο του μαθήματος "Δράσεις Ενεργού Πολίτη" στη Β' Γυμνασίου, με θέμα τη νεανική επιχειρηματικότητα, το Γυμνάσιο Αμπελώνα πραγματοποίησε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εκδήλωση, προσκαλώντας τον αρτοποιό κ. Γκαμπέτα Αστέριο να μοιραστεί τις γνώσεις και την εμπειρία του με τους μαθητές. Ο κ. Γκαμπέτας, με πολυετή πείρα στον χώρο της αρτοποιίας, παρουσίασε στους μαθητές τα βασικά στάδια παραγωγής ψωμιού και αρτοσκευασμάτων, τη σημασία της ποιότητας των πρώτων υλών, καθώς και τις απαιτήσεις του επαγγέλματος. Μέσα από μια διαδραστική προσέγγιση, ανέδειξε όχι μόνο την τεχνική, αλλά και την επιχειρηματική διάσταση της αρτοποιίας, τονίζοντας τη σημασία της καινοτομίας και της αφοσίωσης στη δουλειά. Οι μαθητές, έχοντας προετοιμαστεί εκ των προτέρων, υπέβαλαν ερωτήσεις που κάλυψαν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, από την οικονομική βιωσιμότητα ενός αρτοποιείου μέχρι τις σύγχρονες τάσεις στον χώρο της αρτοποιίας. Η συζήτηση εξελίχθηκε σε έναν γόνιμο...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Τοπικά
- Aιγαίο(31)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(39)
- Θεσσαλία(229)
- Θεσσαλονίκη(13)
- Θράκη(1)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(106)
- Μακεδoνία(57)
- Πελοπόννησος(106)
- Στερεά Ελλάδα(38)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.