Η Λάρισα πίνει κοκτέιλ με απόσταγμα... μελιού
Του Χρίστου Τζίκα Απόσταγμα μελιού βασικό συστατικό σε κοκτέιλ μαγαζιών της Λάρισας; Προϊόν που αξίζει να στηθεί φάκελος για να γίνει ΠΟΠ; Η απόκριση σε όλα είναι θετική, καθώς μέσα από το "BeeDay Get Together!" που προετοιμάζει το έδαφος για το μεγάλο φεστιβάλ BeeDay Larisa 2025 που θα πραγματοποιηθεί το Σεπτέμβριο με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα των Μελισσών πολλές ακόμα καινοτομίες έρχονται για να παρουσιάσουν ευκαιρίες που προσφέρει η μέλισσα. Από κοντά βρίσκεται και η Περιφέρεια Θεσσαλίας, που στηρίζει με κάθε τρόπο τους μελισσοκόμους της περιοχής. Το "BeeDay Get Together!" φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο Πάρκο Καινοτομίας Joist, σε μια γιορτή αφιερωμένη στους επικονιαστές, τη βιοποικιλότητα και τη βιώσιμη γεωργία. Η εκδήλωση που διοργανώθηκε από την ομάδα του BeeDay Larisa και τον φορέα "Βόμβος Ecobuzz" σηματοδοτεί τα δύο χρόνια παρουσίας του BeeDay Larisa και ανοίγει επισήμως τον δρόμο προς το μεγάλο φεστιβάλ BeeDay Larisa...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Τοπικά
- Aιγαίο(31)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(43)
- Θεσσαλία(215)
- Θεσσαλονίκη(24)
- Θράκη(0)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(108)
- Μακεδoνία(51)
- Πελοπόννησος(80)
- Στερεά Ελλάδα(32)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.