Κλείνει το εργοστάσιο "Κάμπος Χίου"-Η παραγωγή μεταφέρεται σε Λάρισα και Τρίκαλα
Λίγους μήνες μετά την εξαγορά της επιχείρησης "Κάμπος Χίου" από τον όμιλο "Ελληνικά Γαλακτοκομεία", οι παραγωγικές εγκαταστάσεις του γνωστού brand στο νησί οδηγούνται σε οριστικό κλείσιμο σύμφωνα με το ρεπορτάζ του foodreporter.gr. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τελευταίες διοικητικές λειτουργίες μεταξύ των οποίων και το λογιστήριο αναμένεται να παύσουν μετά τις 15 Μαίου. Η απόφαση συνοδεύεται από τη μεταφορά ολόκληρης της παραγωγικής δραστηριότητας στα εργοστάσια των "Ελληνικών Γαλακτοκομείων" σε Λάρισα και Τρίκαλα, όπου έχει ήδη εγκατασταθεί ο σύγχρονος εξοπλισμός της μονάδας της Χίου. Πρόκειται για μια κίνηση πλήρους συγκέντρωσης και αναδιοργάνωσης της παραγωγής, υπό την εποπτεία του ομίλου που έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια διακριτή δυναμική στον χώρο των τροφίμων. Το εργοστάσιο του "Κάμπου Χίου", που αποτέλεσε για δεκαετίες σημείο αναφοράς στην τοπική οικονομία και επεξεργασία χυμών από εσπεριδοειδή του νησιού, παύει πλέον τη...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Τοπικά
- Aιγαίο(15)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(31)
- Θεσσαλία(129)
- Θεσσαλονίκη(25)
- Θράκη(3)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(73)
- Μακεδoνία(32)
- Πελοπόννησος(66)
- Στερεά Ελλάδα(18)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.