πριν από  1 ημέρα 4 ώρες

Larissanet.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Πόσο καλά ψημένο να είναι το κρέας, ποια τεχνική να εφαρμόζουμε στο ψήσιμο και τι πρέπει να περιέχει η μαρινάδα, ούτως ώστε να μειωθεί η παραγωγή καρκινογόνων ουσιών. Αποφεύγοντας το καλοψημένο κρέας, μειώνεται σημαντικά ο κίνδυνος καρκίνου στον οποίο εκτίθεστε. Ποτέ μην τρώτε ξεροψημένο ή καμένο κρέας (τα καφετιά ή μαύρα σημεία). Το πολύ ψημένο κρέας που έχει ξεροψηθεί εξωτερικά είναι μία από τις πιο επικίνδυνες τροφές, καθώς αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου. Ένας άλλος τρόπος να μειώσετε τις ετεροκυκλικές αμίνες είναι να γυρίζετε το κρέας συχνά καθώς ψήνεται, ώστε να μην ξεροψήνεται ή να καίγεται. Εννέα μυστικά για να ελέγξετε πόσο τρώτε Διατηρώντας το κρέας υγρό κατά το μαγείρεμα, παράγονται λιγότερες ετεροκυκλικές αμίνες, γι'αυτό προτιμάτε να το μαγειρεύετε στην κατσαρόλα, να το βράζετε, να το μαγειρεύετε στον ατμό ή να το βράζετε ελαφρώς, και γενικά προτιμάτε μεθόδους που έχουν ως βάση το υγρό στοιχείο. Το μαρινάρισμα του...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Θεσσαλία
    Palo presentation