πριν από  14 ώρες 14 λεπτά

Onlarissa.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Δεν είναι μικρό το ποσοστό του πληθυσμού που εμφανίζει εποχικές αλλεργίες την άνοιξη, ένα μικρότερο ποσοστό ανθρώπων γεννιέται με προδιάθεση για αλλεργία σε φυσικά προϊόντα ή αλλεργία στα τρόφιμα και ένα μεγαλύτερο, θα αναπτύξει τελικά αλλεργίες από μικρότερη μέχρι αρκετά μεγαλύτερη ηλικία. Τα συμπτώματα με την πάροδο του χρόνου επιδεινώνονται και οι επιστήμονες επισημαίνουν την ανάγκη να ασχοληθεί κάποιος νωρίς με το πρόβλημα, μέσω της ειδικής ανοσοθεραπείας, να βελτιώσει τα συμπτώματα και να αποφύγει την εξέλιξη σε άσθμα. Ο Βολιώτης Χρήστος Λεφούσης ειδικός αλλεργιολόγος και γραμματέας της Ελληνικής Εταιρείας Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας, μίλησε στο Ράδιο ΕΝΑ και τον Ηλία Κουτσερή και τόνισε ότι στην περιοχή μας για τις εποχικές αλλεργίες υπεύθυνο κυρίως, είναι το λεγόμενο περδικάκι ή αποκαλούμενο στο Πήλιο ζαροφλίκι (αγριόχορτο), υπάρχουν αλλεργιογόνα, όπως τα κυπαρίσσια, ενώ την άνοιξη, επιδεινώνονται τα συμπτώματα από...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Θεσσαλία

      Palo presentation