Οινικοί δράκοι και κέλτικες κατάρες
Γράφει ο Γιώργος Καούνας Είναι πολλά τα στάδια που έχει ο οινικός λαβύρινθος. Μια πανοπλία και φύγαμε για το οινικό σαφάρι. Εύκολη υπόθεση θα αναρωτηθεί κανείς αφού η μόνη επιλογή σ' όλη αυτή την οινική περιπέτεια, είναι μια. Η δοκιμή και η διαχείριση των αρωματικών και γευστικών χαρακτηριστικών. Όχι δεν είναι δυο. Είναι δυο σε μια. Υπάρχει ένας γευστικός κρίκος που συνδυάζει τη γενική αλληλεπίδραση όλων. Ας αρπάξουμε την ευκαιρία από την αρχή λοιπόν. Ο πρώτος δράκος εμφανίζεται βάζοντας νερό στο κρασί μας. Πάγο δηλαδή! Ναι. Αυτό ακριβώς. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Ο πάγος είναι ικανός για να καλύψει όλη την αρωματική και γευστική υπόσταση της ταυτότητας του κρασιού. "Ένα παγάκι, ίσα- ίσα να δροσίσει το κρασί". "Λίγο για το μάτι. Δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου". Μα, ο Αρμαγεδδών είναι ήδη πάνω από τα ποτήρια μας. Αυτές οι προτάσεις ήταν ικανές να ανοίξουν τις πύλες της αβύσσου. Να βγει ο δράκος του Μόργκοθ από το...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Τοπικά
- Aιγαίο(29)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(41)
- Θεσσαλία(239)
- Θεσσαλονίκη(29)
- Θράκη(1)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(113)
- Μακεδoνία(47)
- Πελοπόννησος(80)
- Στερεά Ελλάδα(35)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.