Παγωτό με αμύγδαλα από το "Καρπολόγιον" σε Αθήνα, Σύρο και την άλλη άκρη του Ατλαντικού
Μια ιστορία εξαιρετικής γεύσης και μεγάλης επιτυχίας περιγράφει η κα Ειρήνη Σπανούλη (Καρπολόγιον) και μοιράζεται μια συνάντηση που οδήγησε στη δημιουργία ενός κορυφαίου παγωτού με αμύγδαλα από τη λαρισινή ομάδα παραγωγών "Καρπολόγιον" σε Αθήνα, Σύρο και την άλλη άκρη του Ατλαντικού με την αγαστή συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Καρακατσάνη και το Django Gelato Athens επί της Βέικου 15 στο Κουκάκι. Ειδικότερα, η κα Σπανούλη εξιστορεί: "Ένα χειμερινό απόγευμα του 2023, ο Kwnstantinos Karakatsanis με κάλεσε στο Django Gelato Athens για να δοκιμάσει τα αμύγδαλά μας. Έχοντας κάνει μια σύντομη αλλά αρκετά εντατική "γύρα" σε delicatessen, σε "πανακρίβου" ζαχαροπλαστεία, σε in εστιατόρια κλπ, τράβηξα τη πόρτα λέγοντας πως "φεύγω, αλλά λογικά δεν θα αργήσω". Μπαίνοντας στο Django και καθώς περιεργαζόμουν τον χώρο στα γρήγορα, να κόψω λίγη κίνηση, διαβάζω κάπου εκεί στη 3η σειρά με τις ξύλινες επιγραφές, ανάμεσα σ' άλλα πολλά ωραία, το "ethics...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Τοπικά
- Aιγαίο(39)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(48)
- Θεσσαλία(188)
- Θεσσαλονίκη(13)
- Θράκη(1)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(139)
- Μακεδoνία(56)
- Πελοπόννησος(96)
- Στερεά Ελλάδα(40)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.