πριν από  2 ημέρες 5 ώρες

Onlarissa.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Πολλές από εμάς έχουμε σκεφτεί να ελαττώσουμε έως και να κόψουμε εντελώς τη ζάχαρη, αλλά ένα νέο άρθρο που παραθέτει τα οφέλη αυτής της απόφασης, από το National Geographic, ίσως μάς πείσει τελικά να το αποφασίσουμε. Η κατανάλωσή της έχει συνδεθεί με διάφορα προβλήματα για την υγεία όπως η παχυσαρκία, ο διαβήτης τύπου 2, οι καρδιαγγειακές παθήσεις και ο καρκίνος. Αξίζει να απαρνηθούμε τις γλυκιές στιγμές που μας προσφέρει, προκειμένου να προστατεύσουμε τον εαυτό μας; Η απάντηση είναι, ξεκάθαρα, ναι. Η διαιτολόγος-διατροφολόγος Amy Goodson επισημαίνει ότι θα επιβραβευτούμε, μεταξύ άλλων, με "βελτιωμένη διάθεση, καλύτερη υγεία δέρματος και δοντιών, ενισχυμένες νοητικές λειτουργίες, ακόμα και υψηλότερες αθλητικές επιδόσεις". Δεν είναι όμως όλες οι μορφές ζάχαρης ίδιες. Τα φυσικά σάκχαρα, όπως αυτά που υπάρχουν στο ψωμί, τα φρούτα, το γάλα, ακόμα και σε κάποια λαχανικά, είναι ωφέλιμα για τον οργανισμό: μας δίνουν ενέργεια και το κίνητρο...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Θεσσαλία
    Palo presentation