Η καλλιέργεια του μέλλοντος από τον θεσσαλικό κάμπο στις πιο απαιτητικές κουζίνες του κόσμου, η κινόα ως υπερτροφή με καταγωγή από το Περού και την Βολιβία ήρθε για να ριζώσει στη Θεσσαλία. Φέτος τα καλλιεργούμενα στρέμματα στη Θεσσαλία διπλασιάστηκαν, η ζήτηση από τους παραγωγούς βαίνει ολοένα αυξανόμενη. Κι αυτό γιατί στον αγροτικό κόσμο της Θεσσαλίας παρατηρείται...

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Τοπικά
- Aιγαίο(22)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(29)
- Θεσσαλία(173)
- Θεσσαλονίκη(6)
- Θράκη(1)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(82)
- Μακεδoνία(23)
- Πελοπόννησος(95)
- Στερεά Ελλάδα(62)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.