Βιολογική γεύση στο ποτήρι μας...
Γράφει ο Γιώργος Καούνας Ο οινικός κόσμος, πλαισιώνεται από ένα φάσμα γεύσεων και αρωμάτων, από ένα φάσμα αισθήσεων όπως θα χαρακτήριζε κανείς ολοκληρωμένα, με επιτυχία στο περιεχόμενο. Όπου στον πυρήνα του πρωταγωνιστεί το ίδιο το σταφύλι. Το ίδιο το προϊόν. Το κρασί όπως έχουμε τονίσει επανειλημμένες φορές, εκτός από ένα προϊόν υπολογίσιμο στην αγορά και στις προσωπικές μας επιλογές, δεν παύει να είναι διαχρονικό, αποτελώντας παράλληλα, έναν ζωντανό οργανισμό όπου συναναστρέφεται μαζί μας. Όπου συζητάει μαζί μας με την κάθε γουλιά που δοκιμάζουμε. Υποστηρίζει τις προσωπικές μας επιλογές και τη γευστική μας παλέτα. Τις ιδεολογικές μας περιπτύξεις σε μια αρένα οινική. Το κρασί πέραν την υπόστασή του, είναι και ιδέα. Τι σημαίνει αυτό; Κουλτούρα και φιλοσοφία! Όχι μόνον για τους εκάστοτε οινοπαραγωγούς, που του δίνουν την ολοκληρωτική - τελική μορφή του, αλλά και όλων εμάς που το έχουμε αγκαλιάσει με την εκάστοτε συμπεριφορά μας. Οι...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Τοπικά
- Aιγαίο(31)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(56)
- Θεσσαλία(220)
- Θεσσαλονίκη(27)
- Θράκη(1)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(121)
- Μακεδoνία(54)
- Πελοπόννησος(89)
- Στερεά Ελλάδα(33)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.