"Χρώματα και Αρώματα"... εκδρομή του ΕΠΑΛ Τυρνάβου στη Θεσσαλονίκη (φωτ.)
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερήσια, εκπαιδευτική επίσκεψη του ΕΠΑΛ Τυρνάβου στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του σχολικού εκπαιδευτικού περιβαλλοντικού προγράμματος "Χρώματα και Αρώματα". Η Διεύθυνση του σχολείου και οι εκπαιδευτικοί του προγράμματος ευχαριστούν τους υπεύθυνους των επιχειρήσεων, για τον πολύτιμο χρόνο τους, αλλά και για τη θερμή υποδοχή στο χώρο παραγωγής. Οι μαθητές / μαθήτριες του ΕΠΑΛ Τυρνάβου επισκέφθηκαν την "Άλη - Μικροζυθοποιία Θεσσαλονίκης" στην ΒΙΠΕ Σίνδου, όπου ο Αντώνης Μουστάκας, χημικός - ζυθοποιός, και η Λίνα Δόμβρου, γεωπόνος, τους ενημέρωσαν για τις πρώτες ύλες - αρωματικά συστατικά, τη διαδικασία παρασκευής των πρωτότυπων τύπων ζύθου, αλλά και τον τρόπο προώθησης των προϊόντων. Πρόκειται για την πρώτη Μικροζυθοποιία στη Θεσσαλονίκη, που προέκυψε από την ιδέα τεσσάρων φίλων και συμφοιτητών, του Αντώνη, της Λίνας, του Νίκου και του Θωμά (Γεωπόνων -Τεχνολόγων Τροφίμων). Τα...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερήσια, εκπαιδευτική επίσκεψη του ΕΠΑΛ Τυρνάβου στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του σχολικού εκπαιδευτικού περιβαλλοντικού προγράμματος "Χρώματα και Αρώματα". Η Διεύθυνση του σχολείου και οι εκπαιδευτικοί του προγράμματος ευχαριστούν τους υπεύθυνους των επιχειρήσεων, για τον πολύτιμο χρόνο τους, αλλά και για τη...
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Τοπικά
- Aιγαίο(16)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(15)
- Θεσσαλία(148)
- Θεσσαλονίκη(15)
- Θράκη(2)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(53)
- Μακεδoνία(24)
- Πελοπόννησος(44)
- Στερεά Ελλάδα(16)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.