Όλα τα widgets

Επίλεξε κάποιο από τα διαθέσιμα widgets για να προσθέσεις στην προσωπική σου ιστοσελίδα ή blog. Διαμόρφωσε το περιεχόμενο του widget με βάση τις δικές σου προτιμήσεις και η ενημέρωση του palo θα περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα σου!

Ζώδια

Παρουσιάστε τις ημερήσιες προβλέψεις των ζωδίων από πολλές διαφορετικές πηγές στην ιστοσελίδα ή το blog σας.

Απόκτησέ το!

Πρόγραμμα Τηλεόρασης

Εισάγετε το τρέχον πρόγραμμα της τηλεόρασης για όλα τα ελληνικά κανάλια. Οι επισκέπτες σας θα μπορούν να βλέπουν τι προβάλλεται αυτή τη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση αλλά και να κλικάρουν στα trailers των ταινιών. Επίσης θα βλέπουν και πληροφορίες σχετικά με το rating των καναλιών.

Απόκτησέ το!

Η πρόταση της Ημέρας

Το palo.gr επιλέγει για εσάς τις 5 καλύτερες ταινίες της ημέρας από το σύνολο των καναλιών στην Ελλάδα. Οι επισκέπτες σας μπορούν να δουν την αξιολόγηση καθώς και τα trailers των ταινιών αυτών με ένα κλίκ.

Απόκτησέ το!

Πρωτοσέλιδα

Το palo.gr συγκεντρώνει το μεγαλύτερο αριθμό πρωτοσέλιδων --πάνω από 500-- από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο! Επιλέξτε οποιαδήποτε από τις βασικές κατηγορίες εφημερίδων του palo και δημιουργήστε το widget πρωτοσέλιδων που χρειάζεστε για την ιστοσελίδα σας.

Απόκτησέ το!

Καιρός

Εισάγετε την πρόβλεψη για τον καιρό της πόλης που επιθυμείτε. Οι προβλέψεις του καιρού προκύπτουν ως μέσοι όροι δεδομένων από πολλές διαφορετικές πηγές.

Απόκτησέ το!

Ροή Ειδήσεων/Λέξεων

Εισάγετε τη ροή ειδήσεων και λέξεων από το palo.gr. Επιλέξτε την κατηγορία ή υποκατηγορία που σας ενδιαφέρει και ενημερώστε την ιστοσελίδα/blog σας με τις τελευταίες ειδήσεις όπως παρουσιάζονται στο ελληνικό διαδίκτυο .

Απόκτησέ το!

Δημοφιλή

Εισάγοντας αυτό το widget στην ιστοσελίδα σας οι επισκέπτες θα μπορούν να βλέπουν τις δημοφιλέστερες ειδήσεις του palo. Επιλέξτε την κατηγορία ή υποκατηγορία ειδήσεων που σας ενδιαφέρει ώστε να εμπλουτίσετε δωρεάν το περιεχόμενο σας.

Απόκτησέ το!

Ροή Videos

Επιλέξτε μια από τις κύριες κατηγορίες του palo.gr και δείτε όλη τη ροή των videos για την επιλογή σας.

Απόκτησέ το!

Μοιραστείτε τη σελίδα