Ειδικοί προειδοποιούν: Μην χρησιμοποιήσετε ξανά σφουγγάρι για τα πιάτα - Αυτή είναι η εναλλακτική
Μια πρόσφατη μελέτη από το Νορβηγικό Ινστιτούτο Έρευνας Τροφίμων, Αλιείας και Υδατοκαλλιέργειας (NOFIMA) κατέδειξε ότι τα χρησιμοποιημένα σφουγγάρια μπορούν να φιλοξενούν αριθμό βακτηρίων που ξεπερνά ακόμα και τον παγκόσμιο πληθυσμό Άκουσε το άρθρο loading audio 00.00/ Newsbomb18 Ιουνίου 2025 · 10:12 WHAT THE FACT 2' 0 σχόλια URL COPIED Χρησιμοποιείται καθημερινά για πλύσιμο πιάτων και καθαρισμό επιφανειών. Είναι απορροφητικό, πρακτικό και συχνά φαίνεται καθαρό, χάρη στο απορρυπαντικό που το συνοδεύει. Όμως, το σφουγγάρι κουζίνας μπορεί να αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εστίες βακτηριακής μόλυνσης στο σπίτι. Μια πρόσφατη μελέτη από το Νορβηγικό Ινστιτούτο Έρευνας Τροφίμων, Αλιείας και Υδατοκαλλιέργειας (NOFIMA) κατέδειξε ότι τα χρησιμοποιημένα σφουγγάρια μπορούν να φιλοξενούν αριθμό βακτηρίων που ξεπερνά ακόμα και τον παγκόσμιο πληθυσμό. Σύμφωνα με τον επικεφαλής ερευνητή Trond Moretro, αν και πολλά από τα μικρόβια είναι ακίνδυνα...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(673)
- politismos(51)
- Βιβλία(56)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(56)
- Κινηματογράφος(82)
- Μουσική(58)
- Παράξενα(55)
- Τέχνη(22)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.