πριν από  21 ώρες 41 λεπτά

Newsbomb

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Το συνηθισμένο λάθος που κάνουμε όλοι Άκουσε το άρθρο loading audio 00.00/ Newsbomb7 Αυγούστου 2025 · 12:26 WHAT THE FACT 2' ΣΧΟΛΙΑΣΕ URL COPIED Το ελαιόλαδο, αναπόσπαστο στοιχείο της μεσογειακής διατροφής, ξεχωρίζει για τη γεύση, τη θρεπτική του αξία και τα πολλαπλά οφέλη του για την υγεία. Για να διατηρήσει, όμως, όλα τα πολύτιμα χαρακτηριστικά του, απαιτείται σωστή αποθήκευση και προσεκτική επιλογή συσκευασίας. Παραδοσιακές πρακτικές και σύγχρονες ανάγκες Στο παρελθόν, οι ελληνικές οικογένειες συνήθιζαν να αποθηκεύουν το λάδι σε μεγάλα πήλινα πιθάρια, τοποθετημένα σε σκοτεινές και δροσερές αποθήκες - συχνά στα υπόγεια των σπιτιών. Οι χώροι αυτοί παρείχαν ιδανικές συνθήκες: μακριά από φως, ζέστη και υγρασία, τρεις παράγοντες που επιταχύνουν την αλλοίωση του προϊόντος. Στη σύγχρονη κατοικία, οι διαθέσιμοι χώροι είναι διαφορετικοί, και συχνά περιορισμένοι. Ωστόσο, για την αποθήκευση εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου (ε.π. ελαιόλαδο)...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Παράξενα
    Palo presentation