Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάτε να βάζετε αλάτι όταν βράζετε αυγά
Αν και καταρρίπτεται ένας μύθος από τους ειδικούς τροφίμων, ωστόσο η αλήθεια για τη δράση του αλατιού στο βράσιμο των αυγών παραμένει Άκουσε το άρθρο loading audio 00.00/ Newsbomb29 Σεπτεμβρίου 2025 · 10:00 unsplash WHAT THE FACT 2' ΣΧΟΛΙΑΣΕ URL COPIED Η προσθήκη αλατιού στο βραστό νερό όταν μαγειρεύετε αυγά είναι μία πρακτική της κουζίνας, που πολλοί πιστεύουν ότι βοηθάει στο εύκολο ξεφλούδισμα. Όμως δεν είναι μόνο αυτό, τώρα ειδικοί έχουν ανακαλύψει ένα ακόμα πιο εκπληκτικό αποτέλεσμα. Ειδικοί τροφίμων και χημικοί μαγειρικής, επισημαίνουν πως βασικός λόγος είναι το πώς συμπεριφέρονται οι πρωτείνες υπό πίεση. Μια απλή πρέζα αλάτι θα μπορούσε να είναι η διαφορά μεταξύ ενός καθαρού, άθικτου αυγού και μιας ακατάστατης κατσαρόλας με ασπράδια αυγών που στροβιλίζονται.Τι πραγματικά συμβαίνει όταν ένα αυγό σπάει σε βραστό νερό; Κατά τη διάρκεια του βρασμού, τα αυγά συχνά υπόκεινται σε θερμική καταπόνηση ή μικροκατάγματα στο κέλυφος. Τότε...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Τα βραστά αυγά, όπως και κάθε τροφή, θέλουν τον τρόπο τους για να γίνουν σωστά, χωρίς να σπάσουν και χωρίς να αφιερώσουμε χρόνο στο ξεφλούδισμα. Το αυγό είναι ένα πραγματικό superfood που δεν πρέπει να λείπει από τη διατροφή μας. Έχουν καταρριφθεί εδώ και καιρό οι μύθοι για την αύξηση της χοληστερίνης, και έτσι μπορούμε να το απολαμβάνουμε σε όποια μορφή προτιμούμε...
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(694)
- politismos(49)
- Βιβλία(9)
- Βιντεοπαιχνίδια(1)
- Θέατρο & Χορός(38)
- Κινηματογράφος(37)
- Μουσική(24)
- Παράξενα(37)
- Τέχνη(78)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.