Γιατί δεν τρώμε αυγά γαλοπούλας: Η απάντηση είναι πιο απλή απ' όσο νομίζετε
Οι γαλοπούλες γεννούν πολύ πιο σπάνια από τις κότες, περίπου δύο φορές την εβδομάδα, και μόνο κατά την περίοδο από Μάρτιο έως Αύγουστο Άκουσε το άρθρο loading audio 00.00/ Newsbomb13 Ιουνίου 2025 · 13:29 WHAT THE FACT 2' 0 σχόλια URL COPIED 2 SHARES Όταν αναφερόμαστε στην κατανάλωση αυγών, σχεδόν πάντα αναφερόμαστε στα αυγά κότας, ίσως και αυγά πάπιας ή ορτυκιού σε κάποιο γκουρμέ μενού πάντως σίγουρα όχι σε αυγά γαλοπούλας. Κι όμως, η γαλοπούλα είναι και αυτή ένα πουλερικό που γεννά αυγά, το κρέας της μοιάζει με του κοτόπουλου, οπότε εύλογα θα αναρωτηθεί κανείς: γιατί δεν καταναλώνουμε και τα αυγά της; Η απάντηση δεν έχει να κάνει με τη γεύση τους αλλά το πρόβλημα είναι κυρίως πρακτικό. Σύμφωνα με σχετικό άρθρο του Upworthy, τα αυγά γαλοπούλας είναι στην πραγματικότητα πολύ νόστιμα, ελαφρώς πιο κρεμώδη, πιο πλούσια και σαφώς μεγαλύτερα από τα αυγά κότας. Όσοι τα έχουν δοκιμάσει, έχουν μείνει πολύ ευχαριστημένοι. "Έχω φτιάξει pancakes...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(612)
- politismos(36)
- Βιβλία(59)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(51)
- Κινηματογράφος(80)
- Μουσική(38)
- Παράξενα(48)
- Τέχνη(30)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.