Ο ΝΙΚΟΣ ΜΠΙΛΛΗΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ
share this on facebook share this on twitter share this on linkedin share this on messenger share this on messenger Με βαθιά πίστη στην εποχικότητα και απόλυτο σεβασμό στα υλικά, ο σεφ επανασυστήνει την ελληνική κουζίνα μέσα από τις γεύσεις της Μεσσηνίας στο W Costa Navarino. Ο Νίκος Μπίλλης είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες σεφ της γενιάς του, με εμπειρία σε μερικά από τα κορυφαία εστιατόρια του κόσμου, όπως τα βραβευμένα με αστέρι Michelin Noma, Miramar, De Librije και Botrini's. Σήμερα, η μαγειρική του διαδρομή τον οδηγεί στο W Costa Navarino, όπου αναλαμβάνει τον ρόλο του Executive Chef με μια αποστολή που ξεπερνά την απλή επιμέλεια ενός μενού: να αφηγηθεί την ιστορία της ελληνικής και μεσσηνιακής γαστρονομικής παράδοσης με τρόπο που να συγκινεί, να εκπλήσσει και να μένει αξέχαστος στον επισκέπτη. Ζυμαρικά με θαλασσινά Costa Navarino Ό, τι κι αν μαγειρέψει, ξεκινά πάντα από τον ίδιο τον τόπο. Η μεσσηνιακή γη είναι...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(670)
- politismos(34)
- Βιβλία(53)
- Βιντεοπαιχνίδια(1)
- Θέατρο & Χορός(54)
- Κινηματογράφος(100)
- Μουσική(58)
- Παράξενα(61)
- Τέχνη(29)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.