πριν από  3 ώρες 7 λεπτά

News247.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


share this on facebook share this on twitter share this on linkedin share this on messenger share this on messenger Με βαθιά πίστη στην εποχικότητα και απόλυτο σεβασμό στα υλικά, ο σεφ επανασυστήνει την ελληνική κουζίνα μέσα από τις γεύσεις της Μεσσηνίας στο W Costa Navarino. Ο Νίκος Μπίλλης είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες σεφ της γενιάς του, με εμπειρία σε μερικά από τα κορυφαία εστιατόρια του κόσμου, όπως τα βραβευμένα με αστέρι Michelin Noma, Miramar, De Librije και Botrini's. Σήμερα, η μαγειρική του διαδρομή τον οδηγεί στο W Costa Navarino, όπου αναλαμβάνει τον ρόλο του Executive Chef με μια αποστολή που ξεπερνά την απλή επιμέλεια ενός μενού: να αφηγηθεί την ιστορία της ελληνικής και μεσσηνιακής γαστρονομικής παράδοσης με τρόπο που να συγκινεί, να εκπλήσσει και να μένει αξέχαστος στον επισκέπτη. Ζυμαρικά με θαλασσινά Costa Navarino Ό, τι κι αν μαγειρέψει, ξεκινά πάντα από τον ίδιο τον τόπο. Η μεσσηνιακή γη είναι...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Παράξενα
    Palo presentation