Ποιο είναι το κατάλληλο λάδι για τηγάνισμα;
Η μεσογειακή διατροφή προάγει την υγεία και τη μακροζωία. Στη βάση της πυραμίδας τροφίμων της βρίσκεται το ελαιόλαδο, το οποίο σύμφωνα με έρευνες "αντέχει" περισσότερο στις υψηλές θερμοκρασίες. Ως εκ τούτου, το ελαιόλαδο είναι καλύτερο για την υγεία ακόμα και στο τηγάνισμα των τροφών.Το ελαιόλαδο πιο υγιεινό από τα σπορέλαια ακόμα και στο τηγάνισμα Το ελαιόλαδο πιο υγιεινό από τα σπορέλαια ακόμα και στο τηγάνισμα Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι το κάθε έλαιο συμπεριφέρεται διαφορετικά όταν θερμαίνεται, δημιουργώντας νέες χημικές ενώσεις, μερικές από τις οποίες μπορεί να είναι τοξικές ή να αλλάξουν την θρεπτική του αξία. Σκοπός της έρευνας ήταν να προσδιοριστεί ποιο έλαιο παραμένει περισσότερο αναλλοίωτο (σταθερό) στις υψηλές θερμοκρασίες ακόμα και σε επαναλαμβανόμενη χρήση στο τηγάνισμα τροφών. Για τις ανάγκες της έρευνας οι επιστήμονες τηγάνισαν πατάτες με τρεις διαφορετικούς τρόπους χρησιμοποιώντας ελαιόλαδο, σογιέλαιο και ηλιέλαιο.
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(684)
- politismos(50)
- Βιβλία(15)
- Βιντεοπαιχνίδια(1)
- Θέατρο & Χορός(52)
- Κινηματογράφος(57)
- Μουσική(58)
- Παράξενα(67)
- Τέχνη(70)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.