4 λόγοι για να προτιμήσεις το στραγγιστό γιαούρτι
iStock Αν στέκεσαι μπροστά στα ψυγεία του σούπερ μάρκετ και δεν ξέρεις ποιο γιαούρτι να επιλέξεις, βάλε τέλος στα διλήμματα επιλέγοντας στραγγιστό. Το στραγγιστό γιαούρτι περνάει από μια ειδική διαδικασία στράγγισης για την απομάκρυνση του ορού του γάλακτος, με αποτέλεσμα την κρεμώδη υφή και την Α υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτείνη. Γιαούρτι 0% ή 2%: Η μεγάλη διαφορά που πρέπει να γνωρίζεις (εκτός από τα λιπαρά) 4 λόγοι για να προτιμήσεις το στραγγιστό γιαούρτι Σίγουρα θα σ' το έχει προτείνει και η διατροφολόγος σου, καθώς σε έρευνες αποδεικνύεται η άμεση συσχέτιση της καθημερινής κατανάλωσης στραγγιστού γιαουρτιού με τη σωστή διαχείριση του βάρους. Η υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτείνη και η χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη καθιστούν το στραγγιστό γιαούρτι ιδανικό για σένα που θέλεις να ελέγξεις τo βάρος σου, ενώ θα παρατηρήσεις ότι με την κατανάλωσή του μειώνονται και τα περιστατικά υπερφαγίας. Δες ακόμα 4 οφέλη που τεκμηριώνουν ότι το...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.