πριν από  1 ημέρα 5 ώρες

Shape.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


iStock Η καούρα ταλαιπωρεί αρκετούς από εμάς, ειδικά το βράδυ πριν τον ύπνο. Αν ανήκεις και εσύ στην κατηγορία των ανθρώπων που νιώθουν αυτή την ενοχλητική αίσθηση καψίματος στο στήθος μετά το φαγητό, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις τις διατροφικές σου συνήθειες. Ο Δρ. Kunal Sood, Αμερικανός αναισθησιολόγος, προειδοποιεί για τα 4 τρόφιμα που είναι υπεύθυνα για την ενίσχυση της καούρας και της γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης (GERD). Αν θες να μάθεις ποια είναι αυτά τα τρόφιμα και πώς να προστατεύσεις τον εαυτό σου, διάβασε παρακάτω. Έφαγες πολύ σήμερα; Τι να κάνεις για να μην ξυπνήσεις με καούρα αύριο 1. Σοκολάτα Η σοκολάτα είναι ένα αγαπημένο σνακ για πολλούς, αλλά δυστυχώς μπορεί να είναι υπεύθυνη για την αύξηση της καούρας. Σύμφωνα με τον Δρ. Sood, η σοκολάτα ενδέχεται να εντείνει την έκθεση του οισοφάγου σε οξύ, προκαλώντας συμπτώματα καούρας. Ειδικά για όσους πάσχουν από GERD, η σοκολάτα μπορεί να είναι πολύ ενοχλητική. Αν νιώθεις ότι...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Γυναίκα
    Palo presentation