8 λάθη που μετατρέπουν το σπιτικό φαγητό σε ανθυγιεινό
pexels Μαγειρεύοντας στο σπίτι, έχεις τον απόλυτο έλεγχο στα υλικά, στον τρόπο παρασκευής και στην ποσότητα αλατιού ή λιπαρών που χρησιμοποιείς - και αυτό είναι σίγουρα ένα πλεονέκτημα σε σχέση με το έτοιμο φαγητό. Όμως, ακόμα κι αν ξεκινάς με τις καλύτερες προθέσεις και τα πιο αγνά υλικά, κάποια λάθη στο μαγείρεμα μπορούν να μετατρέψουν το πιάτο σου σε... διατροφική παγίδα. Από τη λάθος χρήση των λαδιών μέχρι το υπερβολικό αλάτι ή την κακή συντήρηση των μαγειρικών σκευών, υπάρχουν λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά ανάμεσα σε ένα πραγματικά υγιεινό γεύμα και ένα που θα μπορούσε να βλάψει την υγεία σου μακροπρόθεσμα. Παρακάτω θα δεις 8 από τα πιο συνηθισμένα μαγειρικά λάθη που ίσως κάνεις χωρίς να το συνειδητοποιείς - και φυσικά, πώς να τα αποφύγεις, σύμφωνα με την Anar Allidina, MPH, RD, εγγεγραμμένη διαιτολόγο στο Τορόντο. 8 λάθη που μετατρέπουν το σπιτικό φαγητό σε ανθυγιεινό1. Αντικαθιστάς το κρέας με υπερεπεξεργασμένα...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.