πριν από  9 ώρες 50 λεπτά

Shape.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


pexels Μαγειρεύοντας στο σπίτι, έχεις τον απόλυτο έλεγχο στα υλικά, στον τρόπο παρασκευής και στην ποσότητα αλατιού ή λιπαρών που χρησιμοποιείς - και αυτό είναι σίγουρα ένα πλεονέκτημα σε σχέση με το έτοιμο φαγητό. Όμως, ακόμα κι αν ξεκινάς με τις καλύτερες προθέσεις και τα πιο αγνά υλικά, κάποια λάθη στο μαγείρεμα μπορούν να μετατρέψουν το πιάτο σου σε... διατροφική παγίδα. Από τη λάθος χρήση των λαδιών μέχρι το υπερβολικό αλάτι ή την κακή συντήρηση των μαγειρικών σκευών, υπάρχουν λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά ανάμεσα σε ένα πραγματικά υγιεινό γεύμα και ένα που θα μπορούσε να βλάψει την υγεία σου μακροπρόθεσμα. Παρακάτω θα δεις 8 από τα πιο συνηθισμένα μαγειρικά λάθη που ίσως κάνεις χωρίς να το συνειδητοποιείς - και φυσικά, πώς να τα αποφύγεις, σύμφωνα με την Anar Allidina, MPH, RD, εγγεγραμμένη διαιτολόγο στο Τορόντο. 8 λάθη που μετατρέπουν το σπιτικό φαγητό σε ανθυγιεινό1. Αντικαθιστάς το κρέας με υπερεπεξεργασμένα...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Γυναίκα
    Palo presentation