Αντί για κρέας στον κιμά: 5 φυτικές λύσεις με πρωτείνη που θα αγαπήσεις
iStock Η εποχή που το κρέας ήταν μονόδρομος έχει περάσει. Τι γίνεται λοιπόν όταν θέλεις να περιορίσεις το κρέας, αλλά να διατηρήσεις την απόλαυση και τη θρεπτική αξία; Ευτυχώς, η σύγχρονη κουζίνα έχει απαντήσεις. Σήμερα, οι πιο ενημερωμένοι - και απαιτητικοί - λάτρεις της κουζίνας ανακαλύπτουν "θησαυρούς" γεύσης και πρωτείνης στα φυτικά υλικά. Παρακάτω θα βρεις πέντε έξυπνες, νόστιμες και χορταστικές εναλλακτικές που μπορούν να αντικαταστήσουν τον κιμά χωρίς καμία υποχώρηση σε υφή ή πρωτείνη. Πώς αλλιώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα φασόλια (και γενικά τα όσπρια); Αντί για κρέας στον κιμά: 5 φυτικές λύσεις με πρωτείνη:1. Φακές: Από ταπεινές και παραδοσιακές, οι φακές μεταμορφώνονται σε πρωταγωνίστριες της κουζίνας όταν αντικαθιστούν τον κιμά. Η βελούδινη υφή τους δένει υπέροχα με μπαχαρικά και σάλτσες, χαρίζοντας θρεπτικότητα, σίδηρο και πρωτείνη. Φτιάξε με φακές τα μακαρόνια σου, γέμισε λαχανικά ή πλάσε αρωματικούς κεφτέδες για ένα...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.