πριν από  1 ημέρα 7 ώρες

Shape.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


iStock Η εποχή που το κρέας ήταν μονόδρομος έχει περάσει. Τι γίνεται λοιπόν όταν θέλεις να περιορίσεις το κρέας, αλλά να διατηρήσεις την απόλαυση και τη θρεπτική αξία; Ευτυχώς, η σύγχρονη κουζίνα έχει απαντήσεις. Σήμερα, οι πιο ενημερωμένοι - και απαιτητικοί - λάτρεις της κουζίνας ανακαλύπτουν "θησαυρούς" γεύσης και πρωτείνης στα φυτικά υλικά. Παρακάτω θα βρεις πέντε έξυπνες, νόστιμες και χορταστικές εναλλακτικές που μπορούν να αντικαταστήσουν τον κιμά χωρίς καμία υποχώρηση σε υφή ή πρωτείνη. Πώς αλλιώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα φασόλια (και γενικά τα όσπρια); Αντί για κρέας στον κιμά: 5 φυτικές λύσεις με πρωτείνη:1. Φακές: Από ταπεινές και παραδοσιακές, οι φακές μεταμορφώνονται σε πρωταγωνίστριες της κουζίνας όταν αντικαθιστούν τον κιμά. Η βελούδινη υφή τους δένει υπέροχα με μπαχαρικά και σάλτσες, χαρίζοντας θρεπτικότητα, σίδηρο και πρωτείνη. Φτιάξε με φακές τα μακαρόνια σου, γέμισε λαχανικά ή πλάσε αρωματικούς κεφτέδες για ένα...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Γυναίκα
    Palo presentation