Αντί για σαλάτα: Ο σωστός τρόπος να μαγειρέψεις το λάχανο και να γίνει πεντανόστιμο
iStock Το λάχανο σπάνια κερδίζει την προσοχή που του αξίζει. Είναι από εκείνα τα λαχανικά που υπάρχουν σχεδόν πάντα στο ψυγείο μας, αλλά συχνά χρησιμοποιούνται χωρίς φαντασία - λίγο στις σαλάτες, λίγο στα μαγειρευτά, και αυτό ήταν. Κι όμως, αυτό το ταπεινό υλικό έχει τη δύναμη να "λάμψει" στο τραπέζι, αρκεί να το μαγειρέψεις σωστά. Τρεις σεφ που αγαπούν βαθιά το λάχανο, μιλούν για τον καλύτερο τρόπο με τον οποίο μπορείς να το αξιοποιήσεις, σε ένα άρθρο στο EatingWell με την έγκριση της διαιτολόγου Annie Nguyen. Παρόλο που έχουν διαφορετικό στυλ, και οι τρεις συμφωνούν σε μία πράξη-κλειδί: το σωστό σοτάρισμα. Χωρίς περιττές τεχνικές και με απλά υλικά, το σωστό σοτάρισμα μπορεί να μεταμορφώσει το λάχανο από συνοδευτικό της τελευταίας στιγμής σε πρωταγωνιστή του πιάτου. iStock Συμβουλές για το σοτάρισμα του λάχανου Οι σεφ συμφωνούν πως το σωστό σοτάρισμα είναι η βάση για ένα καλό πιάτο με λάχανο και το "σωστό" είναι η λέξη - κλειδί. Το...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.