πριν από  11 ώρες 11 λεπτά

Missbloom.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Το θυμάσαι το Τζετ, που για τρία καλοκαίρια έπαιζε ολοήμερη μπάλα στο Κουφονήσι με feelgood ατμόσφαιρα και ωραία ποτά από τον Μανώλη Λυκιαρδόπουλο; Ε, πλέον δίνει τη θέση του στην ταβέρνα Αβέρτα, από την ίδια ακριβώς ομάδα αλλά, προφανώς, με εντελώς διαφορετικό κόνσεπτ και προσανατολισμό. Το Αβέρτα, που αναμένεται να ανοίξει στα τέλη Μαίου, θα πατήσει πάνω στο κλασικό τερέν της ελληνικής παραδοσιακής ταβέρνας. Στο τιμόνι της γευστικής διεργασίας εδώ θα βρεθεί ο σεφ Στέλιος Καραγιάννης (με θητεία μεταξύ άλλων στο Καλόφεγγο, στο Πορί, και στο βραβευμένο Λινού Σουμπάσης και Σία), με το focus να γίνεται στα της θάλασσας καλούδια, δίχως να παραγκωνίζεται το κρέας. Ο χώρος θα ντυθεί με σκουρόχρωμο ξύλο και πάτωμα τερακότα, συν μία εξωτερική κουζίνα που θα δίνει ακόμη περισσότερο τη σπιτική αίσθηση στο μέρος. Το Αβέρτα θα σερβίρει καθημερινά από νωρίς το απόγευμα. Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Γυναίκα
    Palo presentation