Αυτή είναι η καλύτερη συνταγή για τέλεια, σπιτική μπεσαμέλ!
Από τον διάσημο σεφ Mario Batali! Μπορείτε να το παραδεχτείτε ανοιχτά, θα σας καταλάβουμε όλοι: η μπεσαμέλ είναι το δώρο του Θεού στους ανθρώπους. Τι να κάνουμε, ψέματα να πούμε; Αφού λοιπόν την λατρεύουμε που την λατρεύουμε, ας φροντίσουμε τις "αμαρτωλές" εκείνες φορές που την τρώμε να την κάνουμε όσο καλύτερη γίνεται, ώστε να αξίζουν οι έξτρα θερμίδες. Για αυτό και βρήκαμε για εσάς την πιο λαχταριστή, αφράτη, αέρινη, πεντανόστιμη συνταγή για τέλεια μπεσαμέλ, από τα χεράκια του ίδιου του Mario Batali! Και πιστέψτε μας, είναι πανεύκολη. Υλικά 5κ.σ. βούτυρο 4κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 4 κούπες γάλα 2κ.γ. αλάτι 1/2κ.γ. φρεσκοτριμμένο μοσχοκάρυδο Εκτέλεση 1. Σε ένα μεσαίο κατσαρολάκι, ζεστάνετε το βούτυρο σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά, μέχρι να λιώσει. Προσθέστε το αλεύρι και ανακατέψτε μέχρι να γίνει ένα απαλό μείγμα. Δυναμώστε λίγο τη φωτιά και αφήστε το να μαγειρευτεί μέχρι να πάρει μια ελαφριά χρυσή απόχρωση, γύρω στα 7 λεπτά. 2.
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.