Αυτό είναι το κρέας που "ρίχνει" τη χοληστερόλη
iStock Όταν ακούμε για υγιεινό κρέας, το μυαλό πάει σχεδόν αυτόματα στο κοτόπουλο ή τη γαλοπούλα. Αυτά μας έχουν μάθει να αποκαλούμε "καλές" επιλογές για τη χοληστερόλη και την καρδιά μας. Όμως η επιστήμη δείχνει αλλού - πιο απρόσμενα, πιο εξωτικά, και ίσως πιο νόστιμα. Το κρέας με τη χαμηλότερη περιεκτικότητα σε χοληστερόλη αυτή τη στιγμή δεν είναι κάποιο γνωστό πουλερικό ή ψάρι. Είναι το κρέας στρουθοκαμήλου. Δες περισσότερα στο esquire.com.gr Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.