Το αντικείμενο που πρέπει να απαγορευτεί από την κουζίνα μας, σύμφωνα με ειδικό
Βρίσκεται δίπλα στον νεροχύτη μας και είναι πιστός σύντροφος στις καθημερινές μας δουλειές του πλυσίματος των πιάτων. Το σφουγγάρι μας συνοδεύει σε κάθε καθάρισμα, κάθε τρίψιμο, κάθε εργασία συντήρησης στην κουζίνα μας. Ωστόσο, αυτός ο καθημερινός σύμμαχος κρύβει ένα ανησυχητικό μυστικό που αποκαλύπτει Γάλλος ειδικός. Ο ειδικός υγιεινής κρούει τον κώδωνα του κινδύνου: τα σφουγγάρια αντιπροσωπεύουν έναν από τους μεγαλύτερους βακτηριολογικούς κινδύνους στα σπίτια μας. Η πορώδης δομή τους και το υγρό περιβάλλον τους δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για τον πολλαπλασιασμό παθογόνων μικροοργανισμών. Εκατομμύρια βακτήρια αναπτύσσονται συνεχώς μέσα τους, μετατρέποντας αυτό το φαινομενικά ακίνδυνο αντικείμενο σε μια πραγματική ωρολογιακή βόμβα για την υγεία.Γιατί το σφουγγάρι αποτελεί εστία αναπαραγωγής βακτηρίων; Ο ειδικός περιγράφει λεπτομερώς τη διαδικασία πολλαπλασιασμού των βακτηρίων σε ένα σφουγγάρι. Σε λίγες μόνο ώρες, οι...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
iStock Βρίσκεται δίπλα στον νεροχύτη μας και είναι πιστός σύντροφος στις καθημερινές μας δουλειές του πλυσίματος των πιάτων. Το σφουγγάρι μας συνοδεύει σε κάθε καθάρισμα, κάθε τρίψιμο, κάθε εργασία συντήρησης στην κουζίνα μας. Ωστόσο, αυτός ο καθημερινός σύμμαχος κρύβει ένα ανησυχητικό μυστικό που αποκαλύπτει Γάλλος ειδικός! Ο ειδικός υγιεινής κρούει τον κώδωνα του...
Πολυμέσα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.