Γιατί γίνεται τέτοιος χαμός στο Agave και το Παγκράτι;
© Λεωνίδας Τούμπανος Το τρίπτυχο ζύμες/ cocktails/ διασκέδαση φαίνεται να κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερο έδαφος στην γευστική σκηνή της Αθήνας και η νέα άφιξη του Παγκρατίου έρχεται να προσθέσει έναν ακόμα σταθμό στον χάρτη. Και όπως φαίνεται από τις ουρές που σχηματίζονται στην είσοδο σε ώρες αιχμής, αρκετά δημοφιλή. Το Agave άνοιξε τις πόρτες του στις αρχές του Απρίλη, και ήδη φαίνεται να έχει χτίσει το κοινό του, προσφέροντας όμορφη ατμόσφαιρα, νόστιμο φαγητό και ποιοτικά κοκτέιλ, με πυρήνα την ελληνική ταυτότητα και την 'ήπια' καλοπέραση.© Λεωνίδας Τούμπανος © Λεωνίδας Τούμπανος Ξεκίνησε ως μία ιδέα των φίλων και συνεταίρων Δημήτρη, Κωνσταντίνου, Παύλου και Παναγιώτη σε ένα ταξίδι τους στη Βραζιλία, όταν βρέθηκαν να απολαμβάνουν ένα νόστιμο πρωινό με acai bowls και είχαν την ευχή να υπήρχε κάτι παρόμοιο σε ύφος και σέρβις στην Ελλάδα. Ο αρχικός τους σκοπός ήταν να στήσουν τη δική τους προσπάθεια στην Πάρο, όμως τα σχέδια άλλαξαν...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.