Η "άρρωστη" συνταγή του Άκη Πετρετζίκη | Το ανάποδο cheesecake που πρέπει να δοκιμάσεις
istock Εύκολο, γρήγορο και "κολασμένα" νόστιμο. Ο Άκης Πετρετζίκης μάς δίνει την απόλυτη συνταγή για ανάποδο cheesecake φράουλα που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι. Χωρίς να λερώσεις πολλά σκεύη και χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις ζαχαροπλαστικής, με απλά υλικά μπορείς να φτιάξεις το πιο τέλειο cheesecake που έχεις δοκιμάσει ποτέ. Και με γεύση φράουλας που είναι ξεκάθαρα η εποχή της και θα κάνει το σπίτι να μοσχοβολήσει. Η συνταγή για το ανάποδο cheesecake φράουλα του Άκη Πετρετζίκη.Υλικά:500 γρ. φράουλες150 γρ. κρυσταλλική ζάχαρηξύσμα λεμονιού, από ½ λεμόνι240 γρ. κρέμα γάλακτος 35%80 γρ. άχνη ζάχαρη1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας580 γρ. τυρί κρέμα450 γρ. μπισκότα τύπου digestive180 γρ. βούτυροΕκτέλεση: Αρχικά, φτιάχνεις τη μαρμελάδα φράουλα. Αφαιρείς το κοτσάνι από τις φράουλες και τις πλένεις καλά. Τις κόβεις στα 4 και τις βάζεις στο τηγάνι σε μέτρια φωτιά με το ζάχαρη. Ανακατεύεις για 5-6 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν οι φράουλες και να δέσει το...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.