Μπισκότα χωρίς γλουτένη με σοκολάτα και φιστικοβούτυρο
Όλοι θα λατρέψουν αυτή την εύκολη συνταγή για μπισκότα με τσιπς σοκολάτας και φιστικοβούτυρο, η οποία -σε αντίθεση με τις περισσότερες συνταγές μπισκότων- δεν απαιτεί αλεύρι. Αυτά τα μπισκότα χωρίς γλουτένη είναι μαλακά και μαστιχωτά και, με μόνο πέντε απλά υλικά, μπορούν εύκολα να μαγειρευτούν από νεαρούς σεφ και να τα απολαύσουν ως κέρασμα μετά το σχολείο. Είναι επίσης ιδανικά για ένα πάρτι διακοπών ή για μια ανταλλαγή μπισκότων. Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά Πρόσθετος χρόνος: 30 λεπτά Συνολικός χρόνος: 45 λεπτά Μερίδες: 15 Απόδοση παραγωγής: 30 μπισκότα Συστατικά 1 μεγάλο αυγό ¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 φλιτζάνι απαλό φυσικό φιστικοβούτυρο ½ φλιτζάνι ανοιχτή καστανή ζάχαρη ⅓ φλιτζάνι ημίγλυκα κομματάκια σοκολάτας Εκτέλεση Τοποθετήστε τη σχάρα στη μέση του φούρνου. Προθερμάνετε στους 180 βαθμούς. Στρώστε τα 2 φύλλα λαδόκολλα ψησίματος. Χτυπάτε το αυγό και το αλάτι σε ένα μεσαίο μπολ. Προσθέστε το φιστικοβούτυρο, την καστανή...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα







Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.