Ντοματοελιόψωμο με θυμάρι Σάμου
Υλικά για τη ζύμη 300 γρ. χωριάτικο κίτρινο αλεύρι (και λίγο επιπλέον για το πλάσιμο) 400 γρ. αλεύρι σκληρό 400 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης 1 κ.σ. μέλι 20 γρ. φρέσκια μαγιά 1 κ.γ. αλάτι 3 κ.σ. ελαιόλαδο 350 ml χλιαρό νερό για τη γέμιση 2 κρεμμύδια 150 γρ. ντοματίνια 50 γρ. μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι 2 κ.σ. πελτές ντομάτας 4 κλωναράκια θυμάρι Σάμου 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. μέλι 1/8 κ.γ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι 1/2 κ.γ. ανθός αλατιού για το σερβίρισμα ελαιόλαδο Δείτε ολόκληρη τη συνταγή στο video Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα







Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.