Ο Μιχάλης Μάρθας βάζει την Κάλυμνο στη γαστρονομική μας ατζέντα
© Μιχάλης Μάρθας Καπάδικο ονομάζεται ένα μοναδικό σε ποιότητα και υφή σφουγγάρι, ο "βασιλιάς των σφουγγαριών", όπως λένε οι σφουγγαράδες. Και δάνεισε τ΄ όνομα του στο νέο εστιατόριο του Μιχάλη Μάρθα, στην Κάλυμνο. © Μιχάλης Μάρθας Το να επιστρέφει ένας αναγνωρισμένος σεφ στην ιδιαίτερη πατρίδα του για ν΄ανοίξει το δικό του εστιατόριο και να τιμήσει τον τόπο και τα προϊόντα του, είναι πάντα μια είδηση με ειδικό βάρος. Πολύ περισσότερο, όταν αυτός ο τόπος είναι ένα μακρινό νησί, πέρα από τους γνωστούς προορισμούς και έξω από τη γαστρονομική σκακιέρα, όπως η Κάλυμνος. Πολλοί θα το έβλεπαν σαν ρίσκο -και θα μπορούσε να είναι. Ο Μάρθας κουβαλάει μια πλούσια εμπειρία από τη μέχρι τώρα πορεία του σε Ελλάδα και εξωτερικό, την οποία ενσωματώνει σε μια δημιουργική κουζίνα με προσωπική σφραγίδα. Η Κάλυμνος, πάλι, φέρνει στο νου μας έναν τόπο με πλούσια αλιευτική παράδοση, που διατηρεί την απλότητα και την αυθεντικότητά του. Πώς θα συμπορευτούν...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.