'Pino': Σπιρτάδα ρωμαϊκής τρατορίας και ωραία πίτσα στη Γλυφάδα
Λίγες μόλις ημέρες ύπαρξης μετρά στη Γλυφάδα και στην οδό Κύπρου το νέο εστιατόριο του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin Luca Piscazzi και ήδη δείχνει τα εξελίσσεται σε darling των ΝΠ, κρίνοντας από τα γεμάτα τραπέζια ενός απογεύματος Κυριακής. Ο σεφ -και πατρόν πια- Luca τρέχει μαζί με τη σύζυγό του, Charlotte Luykx, και μια σβέλτη και ευγενική ομάδα στο σέρβις το 'Pino', με το μαγαζί να 'βαπτίζεται' από το παρατσούκλι που είχε στα μικράτα του ο δημιουργός του. Έτσι ακριβώς τον φώναζε η -με καταγωγή από το Αμπρούτσο- γιαγιά του, στην κουζίνα της τελευταίας άλλωστε ξεκίνησε σε ηλικία 6 ετών το ταξίδι του ίδιου του Luca στο σύμπαν της γεύσης. Το νέο εστιατόριο περικλείει λοιπόν κομμάτια της ιστορίας του και αντανακλά ουσιαστικά το πάθος του για τη γευστική κουλτούρα της γείτονος. Όλα τα παραπάνω συμβαίνουν σε ένα ανοιχτόκαρδο μέρος με απαλούς τόνους, ευχάριστο vibe και τη ζωντάνια της ρωμαϊκής τρατορίας. Στο Pino κάνεις...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.